Bedienden van een crematorium in Hamburg stelen voor 400.000 euro aan goud - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Bedienden van een crematorium in Hamburg stelen voor 400.000 euro aan goud

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

Bedienden van een crematorium in Hamburg hebben een jaar lang aan lijkenpikkerij gedaan. Volgens een bron is er voor 400.000 euro aan gouden tanden en ringen gestolen.

De bron van de Duitse krant Express is naar de aanklager gestapt. De politie heeft intussen een huiszoeking gehouden in het crematorium in de Duitse havenstad. "Ik kan niets zeggen over de vondsten tijdens de huiszoeking. Wat ik wel kwijt kan, is dat ze bezwarend zijn voor de verdachten", aldus Lutz Rehkopf, gerechtswoordvoerder in Hamburg.

Negen bedienden van het crematorium werden alvast geschorst. De directie van het crematorium moet weet hebben van de diefstal op grote schaal. Het aantal ringen dat op de voorgeschreven manier gerecupereerd werd, werd steeds kleiner. Volgens Express verwerkt het crematorium jaarlijks 13.000 overlendenen.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content