Cremeren niet op Steenbrugge (Diepenveen) - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Cremeren niet op Steenbrugge (Diepenveen)

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·
Tags: DiepenveencrematoriumSteenbrugge

Cremeren is momenteel vanwege onderhoud aan de oven niet mogelijk in crematorium Steenbrugge bij Diepenveen.
Voor de uiteindelijke crematie van de overledene wordt daarom tijdelijk uitgeweken naar crematoria in Ede of Doetinchem.

Tijdens de renovatie van de oven is het wel gewoon mogelijk om in het crematorium aan de Raalterweg een afscheids- of condoleanceplechtigheid te houden. Voor de technische crematie, het uiteindelijke cremeren, wordt de overledene vervolgens overgebracht naar Ede of Doetinchem. Deze twee crematoria zijn evenals crematorium Steenbrugge onderdeel van uitvaartorganisatie Yarden.

Volgens locatiemanager Ivonne Kapelle verzorgt Yarden Uitvaartcentrum Steenbrugge het rouwvervoer van de overledene naar de crematoria in Ede of Doetinchem. Wanneer nabestaanden daar prijs op stellen, kunnen zij in een volgauto mee. Kapelle: ,,Het technisch onderhoud aan de oven is nodig om ook toekomst het crematieproces goed te kunnen laten verlopen. Over de periode waarin de renovatie plaatsheeft zijn goede afspraken gemaakt. Iedereen is goed geïnformeerd. Nabestaanden moeten er geen zorgen bij krijgen.''

Steenbrugge beschikt over één crematieoven. Iedere zes jaar is deze vanwege onderhoud enkele weken buiten bedrijf. Begin december moeten de werkzaamheden zijn afgerond en is cremeren weer mogelijk in Diepenveen.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content