Crematie in Uden loopt uit de hand - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Crematie in Uden loopt uit de hand

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

UDEN - Een crematie bij het crematorium aan de Belgenlaan in Uden is gisteren heel vervelend verlopen. Nadat de kist met de overledene in de oven was geschoven, sloten de deuren niet goed. Daardoor kwam de aula nog tijdens de afscheidsdienst vol rook te staan en moest deze in allerijl ontruimd worden.

Het voorval gebeurde rond vier uur in de middag. De brandweer van Uden was snel ter plekke. De familie besloot de afscheidsdienst buiten voort te zetten. Gelukkig was het mooi weer. Officier van dienst van de brandweer, Jan Poels: „Dat is niet omdat het niet veilig was binnen. Er hing nog zo’n sterke rooklucht in de aula, dat het niet prettig was voor de familie om binnen te blijven. Een erg indringende lucht.”

Hoe het kon gebeuren dat de deuren niet goed sloten, is nog niet duidelijk. Het crematorium zal onderzoeken hoe het heeft kunnen gebeuren.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content