Crematorium op zoek naar lijk - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Crematorium op zoek naar lijk

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

Een crematorium in Stockholm is naarstig op zoek naar het lijk van een 48-jarige man. Toen het personeel de Zweed vorige week wilde cremeren bleek de kist spoorloos te zijn verdwenen.

De doodskist werd begin januari bij het crematorium afgeleverd. Omdat deze na zoveel weken toch wel in de weg lag, besloten ze de kist met inhoud toch maar eens in brand te steken. Maar hoe goed men ook zocht, de kist bleek spoorloos.

"We zijn er kapot van", laat het crematorium weten. "De kist is weg. Het is een mysterie." Een intern onderzoek, waarbij zelfs bewakingsbeelden werden uitgeplozen, heeft helemaal niets opgeleverd. Een enorme blunder, een zombie of een abusievelijke crematie behoren tot de mogelijkheden.

Het crematorium heeft aangifte gedaan bij de politie. Ook hebben ze andere crematoria gevraagd uit te kijken naar het lijk.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content