Koggenland laat crematoria geheel aan markt over - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Koggenland laat crematoria geheel aan markt over

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

OBDAM - - mening van politiek Koggenland over de gang van zaken rond het crematoriumplan van Vrieshorst in Obdam is weinig hoopgevend voor ondernemer Jan de Vries. Die heeft gedreigd met een claim van 500.000 euro, maar fractievoorzitters vinden dat de gemeente zich niet moet bemoeien met ’zakelijke geschillen’.

De Vries was drie jaar lang, in samenspraak met de gemeente, voor uitvaartverzorger Monuta bezig met de ontwikkeling van een crematorium annex uitvaartcentrum. Diverse locaties werden onderzocht maar hij eindigde waar hij begon: bij Deurwaarder, die grond heeft tussen recreatiegebied De Weel en het bedrijventerrein in Obdam. Die bleek echter in zee te zijn gegaan met Dela. De Vries is verontwaardigd dat de gemeente hier positief over is, maar de fracties willen zich hier niet mee bemoeien. Ze laten het aan de markt over. Over de vraag of Dela, die ook in de markt is voor een crematorium in Heerhugowaard, daadwerkelijk twee crematoria naast elkaar zal bouwen zijn de meningen in de politiek verdeeld.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content