Nieuwe entree crematorium Beukenhof - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Nieuwe entree crematorium Beukenhof

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·
Tags: NieuweentreecrematoriumBeukenhof

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de ontsluiting van Yarden begraafplaats en crematorium Beukenhof direct op de Burgemeester van Haarenlaan te realiseren. Op 20 december vond de opening van deze nieuwe ingang plaats. Vanaf dat moment is de ingang aan de Laan van Spieringshoek gesloten.

Opening nieuwe entree Beukenhof
De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de ontsluiting van Beukenhof direct op de Burgemeester van Haarenlaan te realiseren. Op 20 december bent u van harte welkom om de opening van deze nieuwe ingang bij te wonen. Tegelijkertijd wordt de ingang aan de Laan van Spieringshoek gesloten.

Tijdens dit moment willen wij een aantal mensen die deze verandering mede mogelijk hebben gemaakt in het zonnetje zetten. Dit zijn de Gemeente Schiedam, onderaannemer Kraaijeveld, de Yarden afdeling vastgoed en facilitaire zaken, Yarden groenvoorziening Groentotaal A. de Boer en ons eigen team van Beukenhof.

Het officiële moment, het doorknippen van het lint, wordt verzorgd door Henk Kroon namens Yarden Beukenhof en Erwin Eusman namens Yarden Vastgoed en facilitaire zaken.

Graag zien wij u op 20 december om 09.15 uur bij de nieuwe entree van Beukenhof om de opening samen met ons mee te maken.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content