Info-avond crematorium Heerhugowaard - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Info-avond crematorium Heerhugowaard

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·
Tags: DELAcrematoriumheerhugowaardUitvaartverzorging

In zaal Bonaventura 2 van Hotel Jules aan de Gildestraat 2 wordt maandag 10 oktober vanaf 19.30 uur een informatieavond gehouden. De zaal is vanaf 19.00 uur open.

Het college van Heerhugowaard verkoopt grond aan DELA Uitvaartverzorging BV voor de realisatie van een uitvaartfaciliteit. Het betreft een locatie ten oosten van de huidige begraafplaats aan de Krusemanlaan. Het gemeentebestuur moet het bestemmingsplan wijzigen om de vestiging van een crematorium op deze locatie mogelijk te maken. De uitvaartfaciliteit zal meerdere functies hebben en omvat onder meer een crematorium, rouwkamers en een horecavoorziening.

Tijdens deze informatieavond is, naast de verantwoordelijk wethouder mevrouw Gretha Baijards-van der Laan en een aantal bij dit project betrokken ambtenaren, ook een vertegenwoordiging van DELA aanwezig.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content