Overvaller lokt weduwe naar crematorium - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Overvaller lokt weduwe naar crematorium

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

Een 75-jarige vrouw uit Breda werd maandagmorgen het slachtoffer van een brutale gewapende straatrover. De echtgenoot van de vrouw is reeds overleden en de dader gebruikte dit om het slachtoffer naar het crematorium Zuylen aan de Tuinzigtlaan te lokken.

Toen de vrouw met een telefoontje op haar thuisadres naar het crematorium werd gelokt stond de straatrover haar op de parkeerplaats op te wachten. Hij stapte achterin de auto, eiste dat de vrouw ging rijden en bedreigde haar met een vuurwapen.

De vrouw reed een klein stukje waarna ze abrupt om de rem trapte. Ze slaagde erin uit haar auto te vluchten en bij het uitvaartcentrum een medewerker te waarschuwen. De dader ging er zonder buit vandoor en van zijn vluchtroute is niets bekend.

De politie neemt de zaak hoog op en is een uitgebreid buurtonderzoek gestart. De auto van het slachtoffer is veilig gesteld en er wordt onderzocht op sporen. De vrouw heeft aangifte gedaan en van de dader is een voorlopig signalement opgesteld.

Het zou gaan om een blanke man van circa dertig jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en donkerblond krullend haar. De politie verzoekt eventuele getuigen die tussen 06.30 uur en 07.15 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het crematorium contact op te nemen.

de politie waarschuwt hiermee ook potentiële slachtoffers. Er zijn kennelijk criminelen die begrafenisadvertenties aangrijpen voor dergelijke praktijken.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content