Politie pakt verdachte overval op weduwe bij crematorium Zuylen - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Politie pakt verdachte overval op weduwe bij crematorium Zuylen

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

De politie heeft vrijdagmiddag een 25-jarige Bredanaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de poging tot brute straatroof, begin deze week, op het parkeerterrein van crematorium Zuylen in Breda.

Het slachtoffer, een 75-jarige Bredase vrouw wier echtgenoot net was overleden, kreeg maandagmorgen in alle vroegte een telefoontje van een man. Hij vertelde haar dat de uitvaart niet plaats kon vinden als ze zich niet snel bij het crematorium meldde. De vrouw arriveerde rond zeven uur ‘s ochtends op het parkeerterrein. Vervolgens stapte er een man in de auto die haar onder bedreiging van een wapen dwong te gaan rijden. Na enige meters trapte de weduwe hard op de rem, waarna ze de auto wist te ontvluchten. De overvaller verdween, zonder buit.

Het onderzoeksteam is vermoedelijk via de gegevens van de gebruikte telefoon op het spoor van de dader gekomen. Politiewoordvoerder André van den Hul wilde dat gisteravond niet bevestigen.

De uitvaart van de echtgenoot van het slachtoffer heeft woensdag plaatsgevonden.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content