Laren verrast door crematorium op Crailo - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Laren verrast door crematorium op Crailo

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·
Tags: crematoriumLarenCrailo

De Larense gemeenteraad is verrast dat Gedeputeerde Staten Noord-Holland Crailo bij de A1 in beeld hebben als vestigingsplaats voor een Goois crematorium.

Hoewel de Larense gemeenteraad gaat over haar grondgebied, kan het provinciebestuur vanwege het regionale belang zo’n besluit desnoods doordrukken. Leo Janssen van coalitiepartij Larens Behoud onderstreepte nog eens dat het altijd de bedoeling is geweest om dit deel van Crailo (nu nog asielzoekerscentrum) terug te geven aan de natuur. ,,Na de eenzijdige opzegging van de bestuursovereenkomst door de provincie met de drie gemeenten, komt de lancering van dit crematorium-voorstel vrij geforceerd over. Zo’n crematorium verzin je niet op een achternamiddag.’’ Janssen vertrouwt erop dat het college alles in het werk stelt om het gebied toch een natuurbestemming te geven.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content