Crematorium Beukenhof gooit deuren open - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Crematorium Beukenhof gooit deuren open

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

De deuren van Yarden crematorium en begraafplaats Beukenhof staan zondag 17 april van 11.00 tot 16.00 uur open voor iedereen die nieuwsgierig is. Een unieke gelegenheid om een kijkje achter de schermen van het crematorium te nemen.

Tijdens de open dag krijgen bezoekers antwoord op al hun uitvaartvragen door antwoorden van deskundigen maar ook door zelf dingen te ervaren. Uiteraard is het ook de plek om inspiratie op te doen voor persoonlijke uitvaartwensen. Yarden crematorium en begraafplaats Beukenhof ligt aan de Burg. Van Haarenlaan 1450 in Schiedam, ingang laan van Spieringshoek.

Wat is er te doen?

De open dag bij Yarden crematorium en begraafplaats Beukenhof maakt deel uit van de landelijke open dag van Yarden. Locatiemanager Henk Kroon over de opzet van deze unieke dag: Het is mogelijk om alle facetten van de uitvaart te ervaren. Van fijnproeverijen uit onze arrangementen, mooi gezongen live muziek, de diverse presentatiemogelijkheden tijdens plechtigheden, aandacht voor verzekeringen, de zorg tijdens een overlijden, de nazorgmogelijkheden vanuit Beukenhof, men kan zien hoe een graf gegraven wordt etc. Wilt u zelf eens in een kist liggen: ervaar dit tijdens de open dag. Het hele crematorium staat open voor onze bezoekers. Ook een kijkje achter de schermen bij de oven is dus mogelijk.'

Ook kunnen bezoekers al hun vragen stellen en met vrijwilligers van Yarden vereniging praten over hun unieke uitvaartwensen. Om mensen op weg te helpen is er tevens een uitvaartwensenformulier beschikbaar, waarmee iedereen zijn eigen uitvaartwensen kan vastleggen. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Zij hoeven zich geen moment te vervelen.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content