Lezing over rituelen in uitvaartcultuur - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Lezing over rituelen in uitvaartcultuur

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

Uitvaartconsulent Gea van Weperen verzorgt woensdag 25 mei namens Yarden Vereniging Gelderland een lezing over rituelen in de uitvaartcultuur.

Van Weperen blikt terug op rituelen uit het verleden en op nieuwe en terugkerende rituelen. Daarbij gaat zij dieper in op de betekenissen en achtergronden van de rituelen vroeger en nu.

De lezing is in het Yarden Crematorium Slingerbos aan de Slingerboslaan 15 in Ede en begint om 20.00 uur. Om 19.30 uur is er ontvangst met koffie, thee en fris. De toegang is gratis. Voor aanmelden of informatie: tel. 0318 610953 of mail: cre.slingerbos@yarden.nl

De lezing wordt aangeboden door Yarden Vereniging Gelderland, een trefpunt en informatiebron voor mensen met wensen, ideeën en vragen rondom het levenseinde. Yarden Vereniging Gelderland zet zich in voor het bespreekbaar maken van een eigentijdse omgang met afscheid, uitvaart en verliesverwerking.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content