College B en W positief over crematorium - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

College B en W positief over crematorium

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

B en W zijn positief over de komst van een crematorium aan de IJsselmeerstraat. Het gaat om een uitbreiding van het al bestaande uitvaartcentrum.

De uitstoot van een crematievoorziening met de huidige techniek is nagenoeg nihil. Verder beschikt het uitvaartcentrum al over alle voorzieningen voor het houden van crematies. Het crematorium kan zo worden ingebouwd dat er voor de omgeving niets van te zien is. Een meerderheid van de omwonenden ondersteunt de komst van een crematievoorziening, aldus het college in een brief aan de gemeenteraad.

B en W stellen de gemeenteraad voor de uitbreiding van het uitvaartcentrum op te nemen in het bestemmingsplan Dogger Noord-Oost 2011 dat in voorbereiding is. Tijdens de procedure die daar voor nodig is, kunnen bewoners inspreken. De gemeenteraad beslist over het nieuwe bestemmingsplan.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content