Oven in crematorium Rijswijk niet dicht tijdens uitvaart - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Oven in crematorium Rijswijk niet dicht tijdens uitvaart

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

Door een technische storing in een crematorium in Rijswijk is vanmiddag rook het uitvaartcentrum binnengekomen. De deur van de oven, die aanstond, was niet goed dicht. Daardoor kon rook ontsnappen.
Op dat moment was een uitvaart bezig, waar ongeveer negentig mensen bij waren. De dienst is gestopt en de nabestaanden en andere aanwezigen zijn in een nabijgelegen rouwcentrum opgevangen. Dat liet een woordvoerder van Yarden, eigenaar van het uitvaartcentrum, weten.

'De familie en de aanwezigen krijgen vandaag nog de mogelijkheid waardig afscheid te nemen van de overledene', aldus de zegsman, die benadrukte dat ze geen enkel moment in gevaar zijn geweest.

Eerder werd nog gedacht dat er sprake was van brand in het centrum. Buiten de oven heeft volgens de woordvoerder echter geen brand gewoed.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content