Open dag Yarden in Crematorium Slingerbos - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Open dag Yarden in Crematorium Slingerbos

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

De deuren van Yarden Crematorium Slingerbos staan zondag 17 april open, voor het beantwoorden van alle vragen.

Deze dag maakt deel uit van de landelijke open dag van Yarden. Er is voor de zondag gekozen omdat het crematorium zes dagen van de week beschikbaar is voor uitvaarten.
Bezoekers kunnen alle facetten van het crematorium zien, er is toegang tot het hele crematorium. Het crematieproces, de aula, de nagedachtenisvormen, het strooiveld, het columbarium en de muziekkamer zijn te bezichtigen. Buiten staan er verschillende vormen van rouwvervoer, waaronder een witte koets met paarden en een boerenwagen.
Er is een infomarkt met stands over rouwfotografie en videoreportages, voor- en nazorg en coaching, verzekeringen, rouwboeketten en nagedachtenisvormen.

In de aula is wisselend te luisteren naar de prachtige zang van Marja Boeve, het fluitiste en pianistenduo 'Incanto' en naar harpiste Mechteld de Jongh. Daarnaast wordt er een lezing verzorgd om 12.00 en 15.00 uur door Annelyn de Boer over 'Man-Vrouwverschillen & Omgaan met rouw'. Om 13.30 uur kunt u de lezing bijwonen van Hetty ten Klooster, ritueelbegeleidster. Ook kunt u aansluiten voor een rondleiding naar de ovenruimte om 11.15, 12.30, 13.45 en om 15.15 uur.

Op deze dag zijn Dineke de Ruiter en Joke Damink van Yarden De Ruiter Uitvaartzorg aanwezig. U kunt zich door hen laten informeren over zaken die direct met de uitvaart te maken hebben.
Yarden Crematorium Slingerbos zit aan de Slingerboslaan 15. De open dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content