Uitvaartverzorger Zuylen plaatst bewakingscamera’s - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Uitvaartverzorger Zuylen plaatst bewakingscamera’s

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

Crematorium en begraafplaats Zuylen aan de Tuinzigtlaan gaat beveiligingscamera’s ophangen. Onder andere de diefstallen van de begraafplaats van de laatste tijd zijn hier aanleiding voor.

“De diefstallen waren inderdaad de spreekwoordelijke druppel”, zegt directeur Roel Stapper van Zuylen. “We willen onze bezoekers een veilige en rustige begraafplaats bieden. Daarom komen er een dusdanig aantal camera’s bij de ingang.”

Zuylen wil niet zo ver gaan de camera’s op de begraafplaats zelf te richten. “Bezoekers moeten niet het gevoel krijgen dat ze worden bespied”, legt Stapper uit. “Het gevoel van sereniteit moet wel gewaarborgd blijven.”

Voor Zuylen betekent de aanschaf van de camera’s een flinke investering. “Daarom hangen ze er ook nog niet, we moeten er wel voor sparen. Maar we halen die investering nu wel naar voren.” Naar verwachting kost het beveiligingsysteem de uitvaartverzorger tussen de 15 en 20-duizend euro.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content