Verder onderzoek naar crematorium in Weesp - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Verder onderzoek naar crematorium in Weesp

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

De gemeenteraad van Weesp heeft donderdagavond na lange beraadslagingen (en een aantal schorsingen) besloten dat er verder onderzoek moet worden gepleegd naar de mogelijkheden van het vestigen van een crematorium tussen Utrechtse- en Gooilandseweg (N236).

Het college is opgedragen voor de raadsvergadering van september met verdere inzichten te komen over verkeersafhandeling, aansluiting op de provinciale weg en milieuaspecten. Ook vindt de raad dat de islamitische gemeenschap nog een keer in staat gesteld moet worden om de wensen voor een eigen begraafplaats in Weesp beter de beargumenteren.

Een inderhaast opgerichte Vereniging Weesp Tegen Crematorium vindt de plannen op voorhand niet haalbaar. Mensen van de Utrechtseweg en omgeving zijn ook verbolgen dat de wethouder niet eerst met hun is komen praten over de investeringswensen van Dela/Myosotis.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content