Weesp: Tegenstanders crematorium in gesprek met politiek - Crematorium.eu News about crematoria in Europe - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Weesp: Tegenstanders crematorium in gesprek met politiek

www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium
Published by in Dutch / Nederlands ·

De stichting Weesp tegen Crematorium heeft alle politieke partijen uitgenodigd voor een goed informeel gesprek. De stichting wil weten hoe de Weesper politiek denkt over de komst van een crematorium aan de Utrechtseweg.

Op dit moment is er al gesproken met twee partijen. De andere partijen hebben de uitnodiging nog in beraad, of willen nog niet ingaan op de komst van het gebouw.  Myosotis/Dela wil een crematorium bouwen naast begraafplaats Carspelhof. Per jaar moeten er ongeveer 700 crematies gaan plaatsvinden. De gemeente is nog in overleg met de provincie over de komst van een aparte uitrit naar de N236. Het plan staat of valt onder meer met de komst met deze uitrit.

Bezorgde omwonenden vinden de plannen te massaal en verenigden zich een maand geleden in de stichting Weesp tegen Crematorium.
No comments

Add to Google
crematorium.eu on Facebook
Back to content