Cor van der Schaaff - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Cor van der Schaaff

DE MEMORIALBOOM: EEN UNIEKE INTRODUCTIE IN NEDERLAND

Haarlem.

De ervaring leert dat nabestaanden veelal zoekende zijn naar een manier om hun dierbare te herdenken. Om in deze behoefte te voorzien en dit te combineren met een extra inkomstenwerving voor zowel begraafplaatsen als crematoria, is de Memorial Boom ontwikkeld.

De Memorial Boom wordt vanaf december 2012 door asbestemming.com  en Nederwerk geïntroduceerd in Nederland.

De Memorial Boom is een kunstwerk voor nabestaanden; een oase van rust waar heden, verleden en toekomst samenkomen maar vooral een plek om terug  te 'bladeren' naar vervlogen tijden.

Aan de takken van de  Memorialboom, vervaardigd van RVS, is plaats voor ca 300 glasornamenten in de vorm van een gedenkplaatje of –traan. In de  glasornamenten;  handmatig uit antiekglas gesneden en in combinatie met helder glas verlijmd, worden naam, geboorte-  en sterfdatum gegraveerd. Tevens bestaat de mogelijkheid om in deze objecten as van de overledene te verwerken.Een alternatief voor de Memorialboom is de Memorialwand.Memorial  Kunstwerken is  een samenwerking van van der Schaaff Asbestemming en Nederwerk Grafmonumenten.

Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Cor van der Schaaff, eigenaar van asbestemming.com
Alle informatie vindt u op www.memorialboom.nl


Back to content