Crematorium Rijtackers Eindhoven. Crematorium.eu informeert over crematoria en crematie in Europa - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Crematorium Rijtackers Eindhoven. Crematorium.eu informeert over crematoria en crematie in Europa

online adverteren www.m4n.nl

<< naar overzicht Crematoria Nederland

Crematorium Rijtackers

Afscheid nemen van een dierbare kun je maar één keer goed  doen. Dat wil je in een omgeving die prettig voelt en troost biedt. crematorium  Rijtackers biedt dan ook een warme, huiselijke sfeer waar nabestaanden in alle  rust en intimiteit afscheid kunnen nemen.
Faciliteiten
Het crematorium beschikt over twee aula's, ook wel zalen genoemd. In de Lux  Zaal kunnen ongeveer 140 belangstellenden de afscheidsdienst bijwonen. Als er  meer belangstellenden zijn, dan kunnen zij zich opstellen in de open gang om de  aula heen. Indien nodig kan de afscheidsdienst ook gevolgd worden op een scherm  in de ontvangstruimte van deze zaal. De Lux Zaal straalt rust uit, wat versterkt  wordt door een doordachte lichtinval in de ruimte. De Lumen Zaal is kleiner.  Hierin is voor ongeveer 50 bezoekers een zitplaats beschikbaar. Deze zaal ademt  intimiteit, en de veelkleurige glazen kunstwerk ruiten geven een bijzondere  sfeer. Voor aanvang van de afscheidsplechtigheid worden de directe nabestaanden  ontvangen in de gezinskamer. Deze is in huiselijke sfeer ingericht. Voor elke  zaal is er een beschikbaar. De belangstellenden kunnen dan plaats nemen in de  ontvangstruimten bij de zalen.

Adres:

Crematorium Rijtackers

Antony Fokkerweg 150
5651 GZ  EINDHOVEN

Telefoon: (040) 262 49 00
Telefax: (040) 262 49 75

Openingstijden:


Maandag- Vrijdag

Zaterdag

Op Zondag gesloten

Na de plechtigheid wordt door een bezinningsgang een overgang gecreeerd naar  een van de vier condoleanceruimten (horecavoorzieningen). Aan belangstellenden  kan hier in een warm ingerichte omgeving, een groot aanbod aan horecaproducten  worden gepresenteerd. Op terrassen buiten is er de mogelijkheid om te roken. Bij de uitgang van het crematorium is een bloemengalerij waar alle  bloemstukken na afloop van de crematieplechtigheid kunnen worden neergelegd en  bezichtigd. Daar kan bepaald worden wat er met de bloemen dient te gebeuren. Het crematorium heeft een professionele audio -en videoinstallatie, een  uitgebreide muziekcollectie en een uitstekende akoestiek. In de zalen is er een  mogelijkheid eventueel door de nabestaanden gewenste beelden, of een  presentatie, op een groot plasmascherm te tonen. De mogelijkheid bestaat beeld-  en geluidsopnamen van de plechtigheid te maken.

crematorium.eu webshop

Bestel hier uw rouwboeket

Back to content