Crematorium Laren. Crematorium.eu informeert over crematoria en crematie in Europa - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Crematorium Laren. Crematorium.eu informeert over crematoria en crematie in Europa

<< naar overzicht Crematoria Nederland

Crematorium Laren
  

Crematorium bij Molshoop gaat door

29. September 2014 LAREN - In de Raadsvergadering van 24 september is het groene licht gegeven voor de ontwikkeling van een crematorium op het grondgebied van Laren. Het crematorium zal komen bij de Molshoop, ten oosten van Hilversum. Dat meldt de meeschrijvende fractie VVD Laren.

Nadat er al jaren over gesproken was en meerdere alternatieven op tafel waren gekomen – en ook weer waren afgevoerd – heeft de VVD-wethouder Ton Stam de knoop doorgehakt. "Het was niet verantwoord aannemer van der Wardt, die al bijna vier jaar geleden zijn gesprekken met de gemeente is begonnen, nog langer in het onzekere te laten. De behoefte in de regio groeit en het duurt ook nog wel even voordat een en ander gereed is." Omliggende gemeenten moesten wel even wennen aan de doortastende stijl van de wethouder. De VVD is echter content dat hun wethouder de zaken zonder dralen oppakt en afrondt.

Ook de wateroverlast valt in de portefeuille van Ton Stam en ook hier wordt de koe direct bij de horens gevat. De problemen zijn geanalyseerd en een eerste overzicht van mogelijke maatregelen is gemaakt. Op 30 september is er een bewonersbijeenkomst en ook de Raad zal een aparte sessie beleggen zodat snel besloten kan worden welk budget beschikbaar is. De VVD heeft er alle vertrouwen in dat ook hier snel resultaten kunnen worden geboekt.

Overigens geldt ook voor de andere wethouders dat de VVD vertrouwen in de nieuwe ploeg heeft. De zogenaamde decentralisatie in het sociale domein is in goede handen bij CDA-wethouder Leen van der Pols en Tijmen Smit van Larens Behoud wekt vertrouwen met een gedegen financieel beleid.

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor de gemeente maar de belangen van de inwoners zijn bij deze ploeg in goede handen.

Deze pagina kan door het crematorium als informatie- / reclamepagina benut worden. de pagina kan vrij worden vormgegeven. Meer informatie kan U aanvragen d.m.v. het aanvraagformuliercrematorium.eu webshop

Bestel hier uw rouwboeket

Back to content