Crematorium Boschhuizen Venray. Crematorium.eu informeert over crematoria en crematie in Europa - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Crematorium Boschhuizen Venray. Crematorium.eu informeert over crematoria en crematie in Europa

online adverteren www.m4n.nl

<< naar overzicht Crematoria Nederland

Crematorium Boschhuizen Venray
  
Adres:
Crematorium Boschhuizen

Spurkterdijk 40
5807 EE Venray

Telefoon:
0478 - 51 50 59
Telefax:


Deze pagina kan door het crematorium als informatie- / reclamepagina benut worden. de pagina kan vrij worden vormgegeven. Meer informatie kan U aanvragen d.m.v. het aanvraagformulierCrematorium Venray in het nieuws

18-04-2011

Massale belangstelling voor open dag crematorium Boschhuizen

De belangstelling voor de open dag van Crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen was afgelopen zondag overweldigend. De open dag was een groot succes.

Het gebouw werd donderdag 14 april 2011 officieel geopend maar gisteren kon het publiek een kijkje nemen achter de deuren van het hele gebouw, inclusief de verzorgingsruimten en de ruimte bij de oven.

Het uitvaartcentrum gokte op een kleine duizend belangstellenden, maar uiteindelijk werden het er veel meer. Om 14:00 uur mocht men al de tweeduizendste bezoeker welkom heten. Op dat moment stonden er nog steeds lange rijen voor de deuren.


27 Januari 2011 Peel en Maas

Crematorium in de startblokken

Het nieuwe crematorium Boschhuizen opent binnenkort officieel zijn deuren. Op zondag 17 april van 10.00 tot 17.00 uur kunnen belangstellenden tijdens een open dag een kijkje nemen in het crematorium, dat onderdeel uitmaakt van uitvaartonderneming DELA.

De nieuwbouw aan de Spurkterdijk 40 bestaat onder meer uit ontvangstruimtes, familie- en rouwkamers, condoleanceruimtes, kantoren, een uitvaartcentrum, een aula met ruim 120 zitplaatsen en een uitvaartlounge, waar de bezoekers na een crematie of een begrafenis op de naastgelegen begraafplaats Boschhuizen van een natje en een droogje kunnen genieten. De uitvaartlounge gaat na de ingebruikname zondags open van 14.00 tot 16.00 uur. “Ook wandelaars kunnen dan in deze horecaruimte terecht voor een hapje en een drankje”, zegt locatiemanager Elly Swinkels. Tevens wordt in de koffiekamers, naast de bestaande koffietafels, een uitgebreid horeca-assortiment aangeboden. DELA legt bij Boschhuizen in het bestaande bos tevens een herdenkingsbos aan, waar de as van de overledene kan worden uitgestrooid. Afgelopen zaterdag werd in het nieuwe crematorium een proefdienst gehouden. “Nee, eigenlijk zijn we tijdens die dienst niet meer voor grote verrassingen komen te staan. Het is nu belangrijk om die laatste puntjes op de i te zetten”, zegt locatiemanager Elly Swinkels, die ruim acht jaar geleden samen met haar zus Gerrie dit megaproject in gang zette. In het rolstoelvriendelijke gebouw gaan tien mensen aan de slag. “We rekenen op 500 crematies per jaar. Over een paar weken kan iedereen in deze uitvaartfaciliteit terecht om waardig afscheid te nemen van de overledenen.”


11-november 2010 Peel en Maas

Bouw crematorium vordert gestaag

Het nieuwe crematorium Boschhuizen in Venray opent  begin januari 2011 officieel zijn  deuren. Op zondag 27 februari 2011 van 10.00 tot 17.00 uur kunnen belangstellenden tijdens een open dag een kijkje nemen in het crematorium, dat onderdeel uitmaakt van DELA.

Momenteel wordt er aan de Spurkterdijk 40 nog hard gewerkt aan de nieuwbouw, die onder meer gaat bestaan uit ontvangstruimtes, familie- en rouwkamers, condoleanceruimtes, kantoren, een uitvaartcentrum, een aula met ruim 120 zitplaatsen  en een uitvaartlounge, waar de bezoekers na een crematie of een begrafenis op de naastgelegen begraafplaats Boschhuizen van een koffie, cappuccino, glas wijn of tapbiertje kunnen genieten. Ook wordt in de koffiekamers naast de bestaande koffietafels een uitgebreid horeca-assortiment aangeboden. De uitvaartlounge gaat na de ingebruikname zondags open van 14.00 tot 16.00 uur. “Ook wandelaars kunnen dan in deze horecaruimte  terecht voor een hapje en een drankje”, zegt locatiemanager Elly Swinkels. “In het rolstoelvriendelijke gebouw gaan tien mensen aan de slag, die momenteel een interne opleiding volgen bij DELA, en er worden ruim tachtig verlichte parkeerplaatsen aangelegd. We rekenen op 500 crematies per jaar .”

Uitvaartonderneming DELA gaat bij Boschhuizen in het bestaande bos tevens een herdenkingsbos aanleggen, waar de as van de overledene kan worden uitgestrooid. Jaren geleden hebben de zussen Gerrie en Elly Swinkels dit project in gang gezet. “We zijn ontzettend blij dat deze uitvaartfaciliteit in de nabije toekomst iedereen een warme, persoonlijke gelegenheid biedt om waardig afscheid te nemen van de overledenen”, zegt Elly Swinkels.
crematorium.eu webshop

Bestel hier uw rouwboeket

Back to content