Crematorium de Omarming Zutphen. Crematorium.eu informeert over crematoria en crematie in Europa - www.crematorium.eu informs about crematoria in Europe- Krematorium.eu- crematorio.eu, find a crematorium

Go to content

Crematorium de Omarming Zutphen. Crematorium.eu informeert over crematoria en crematie in Europa

<< naar overzicht Crematoria Nederland

Crematorium Zutphen   
Adres:
Crematorium de Omarming
Ooster Begraafplaats
Voorsterallee 95
7203 DN Zutphen

Telefoon:
0575 - 51 66 43
Telefax:
0575 - 51 29 01

Crematorium Zutphen in het nieuws

8 Oktober 2011 De Stentor

Crematorium De Omarming is er klaar voor


De officiële opening van De Omarming, het nieuwe crematorium aan de Voorsterallee in Zutphen, gebeurt op woensdag 12 oktober.
De zondag daarna, 16 oktober, zijn belangstellenden tussen 10 en 16 uur welkom een kijkje te nemen. Het nieuwe uitvaartcentrum grenst direct aan de Oosterbegraafplaats.

De Omarming is inmiddels al in bedrijf. Initiatiefnemer Gert Brinkhorst prijst zich gelukkig met de eerste reacties. "Zowel uitvaartondernemers als nabestaanden zijn lovend. Mensen kwamen hiernaar toe op grond van de verhalen die ze over ons gehoord hadden.  Dan moet je het natuurlijk nog wel waarmaken."

De entree van De Omarming is te bereiken via de ingang van de Voorsterbegraafplaats.

29 April 2011 De Stentor


Crematorium Voorsterallee in najaar in gebruik

'De Omarming' is de naam voor het crematorium, dat in aanbouw is aan de Voorsterallee in Zutphen. Initiatiefnemer Gert Brinkhorst van het bedrijf Rondom Rouw verwacht dat in oktober van dit jaar de eerste crematies kunnen plaatsvinden in het complex, dat grenst aan de Ooster Begraafplaats.
Over de naam van het crematorium zegt de ondernemer: "Mensen moeten zich in het gebouw niet alleen omarmd voelen door elkaar, ook door onze medewerkers." Op het terrein gaat de parkeerplaats plek bieden aan ruim honderd auto's. Bij de inrichting geldt als filosofie dat elke ruimte, afhankelijk van de functie, zijn eigen sfeer verdient. Ook kunst gaat daarin een rol spelen.

Deze pagina kan door het crematorium als informatie- / reclamepagina benut worden. de pagina kan vrij worden vormgegeven. Meer informatie kan U aanvragen d.m.v. het aanvraagformuliercrematorium.eu webshop

Bestel hier uw rouwboeket

Back to content